AUTOMAATIO

display

Toteutamme automaatioprojekteja kokonaistoimituksena sisältäen suunnittelun, ohjelmoinnin, asennuksen ja käyttöönoton. Logiikka- ja käyttöliittymien ohjelmointia teemme kaikkien tunnetuimpien valmistajien laitteille esim. Allen-Bradley, Omron, Beckhoff, Siemens...

Laajan verkostoitumisen ansiosta voimme tarjota suuriakin kokonaisuuksia joustavasti.

Olipa projektisi missä vaiheessa tahansa ja tarvitset toteutukseen luotettavaa yhteistyökumppania, ota yhteyttä.

MODERNISOINTI

arrow

Vanhojen laitteiden käyttöikää voidaan usein lisätä tuntuvasti ohjausjärjestelmän uusimisella. Ohjauskomponettien vaihdolla saadaan merkittäviä etuja esim. käytettävyyden ja käyttövarmuuden paraneminen.

Vanhojen nappipulpettien tilalle voidaan asentaa kosketusnäyttö jolla saavutetaan parempi käytettävyys. Kosketusnäyttö tarjoaa lähes rajattomat muutos ja laajennusmahdollisuudet.

Kaapeloinnissa voidaan hyödyntää uusimpia väyläratkaisuja, jotka muuttavat vanhat kaapeliniput selkeäksi, helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

 

KESKUSVALMISTUS

Asennuksiin sisältyy usein erilaisten ohjauskeskusten ja paneelien valmistusta. Keskukset valmistamme pääsääntöisesti itse, joten mahdolliset viimehetken muutoksetkin voidaan toteuttaa joustavasti.

Jos tarvitset laitteistoosi ohjauskeskuksen tai paneelin, voimme suunnitella ja valmistaa sen tarpeidesi mukaan. Valmistamme keskuksia myös asiakkaan toimittamien suunnitelmien pohjalta.